O viaţă ai, ciocolăteşte-o!

Albă sau neagră, simplă, cu lapte, cu alune de pădure, stafide sau în orice combinaţie, ciocolata este preferata noastră, de la mic la mare. Ea este dulcele nevinovat. Fie că o savurăm singuri sau o împărţim cu familia ori prietenii, ciocolata ne oferă clipe de placere, răsfăţ și bucurie.

Momentele amărui din viaţă trec mai uşor cu o ciocolată dulce presărată cu bucaţi întregi de fructe, iar pralinele ne răsfaţă simţurile cu fiecare înghiţitură. Însă şi momentele sufocante de dulcegării merită celebrate tot cu ciocolată. O ciocolată fină, imbibată cu merişor sau vişine putrede ne face să picăm în visare şi să prindem viaţa alături de persoanele iubite.

Pentru că maeştri ciocolatieri de la Heidi sunt de părere că viaţa şi ciocolata sunt complementare pentru cei care ştiu să aprecieze clipele, s-au hotărât să înfiinţeze primul club pentru iubitorii de ciocolată, Heidi Choco Club. De acum poţi să te numeşti membru ciocolatier cât ai zice “Ciocolată!”. Tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile existente cu datele tale personale, iar la sfârşit, în ultimul câmp, “De unde ați aflat despre Heidi Choco Club?”,  poţi să le spui că  https://filedinpoveste.wordpress.com este mare amatoare de ciocolată.

În acest club ţi se vor împărtăşi poveşti fine cu şi despre ciocolată, iar maeştrii de la Heidi vor lansa provocări celor mai iscusiţi degustători de ciocolată. Evident se va lăsa cu clipe memorabile şi premii dulci. De asemenea, vei avea posibilitatea să-ţi creezi propria ta ciocolată după chipul şi pofta ta.

Heidi Choco ClubEu am creat-o pe a mea anul trecut, la un atelier de ciocolată organizat de prietenii de la Good Food. Ce a ieşit? O ciocolată Afro Style ce a conţinut cireşe amare, alune de pădure glazurate, nucă de cocos, cafea şi merişor. O minunăţie care nu a rezistat mai mult de câteva minute după ce am adus-o acasă. Tot la atelierul Heidi am avut posibilitatea să gust ciocolată în cele mai demente combinaţii. De la ciocolată cu gorgonzola (care a fost absolut delicioasă), la ciocolată cu piper, rozmarin sau chilli, toate au trecut cu notă maximă examenul papilelor gustative. Cum să îi rezişti ciocolatei, dulcele copilăriei, al bătrâneţei şi al tuturor clipelor?

Cum ar fi să îţi resfeţi partenerul sau pe tine însuţi cu o ciocolată care să-ţi poarte numele? Uite că Heidi Choco Club te poate ajuta. Distrează-te alături de ei şi poţi să-ţi îndulceşti ziua cu o experienţă inedită.

Tags: , , , , , , ,

2 responses to “O viaţă ai, ciocolăteşte-o!”

  1. Mihai Motrescu says :

    si mi s-a facut o pofta de ciocolata acum…

Trackbacks / Pingbacks

  1. Povestea ciocolatei | file din poveste - 12/06/2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: