Avion cu motor, ia-mă şi pe mine-n zbor

Avion cu motor, ia-mă şi pe mine-n zbor, să mă fac aviator!” era cântecelul pe care-l fredonam în copilărie când, cu pătura plecată pe dealuri, urmăream cum avioanele tăiau cerul în două şi se duceau către tărâmuri necunoscute mie. Le urmăream nostalgică, le făceam cu mâna, le strigam, alergam după ele, dar nu primeam niciun răspuns, nu ştiam încă să citesc literele de kerosen lăsate de avioane în urma lor.

Şi, tot cu gândul la zborul avioanelor, noaptea visam că prind aripi şi zburam, zburam peste brazde abia arate, zburam peste păduri înmugurite, zburam peste şes, peste deal, zburam peste munţi şi mări. Zburam.

Aripi am prins doar cumpărând bilete de avion şi deschizând braţele la decolare ori aterizare.

Dac-aş putea să zbor chiar acum undeva, m-aş duce în Praga. Nu cred că trebuie să vă mai spun cât de dragă-mi este, cât de mult m-am îndrăgostit de Praga dintr-o singură imagine. A fost dragoste la prima vedere, iar acum întâlnirea mult aşteptată cu frumoasa Pragă este doar la un click distanţă, căci BileteAvion.ro este un fel de Cupidon pentru turistul îndrăgostit de călătorii.

Acest Cupidon îi oferă călătorului oferte de călătorii după chipul şi asemănarea sa: oraşul preferat, anotimpul (luna, dar şi ziua) preferat, preţul care este pe măsura buzunarului fiecăruia, zboruri lowcost sau de lux,  confort şi mai mult timp pentru tine, căci nu mai trebuie să scotoceşti prin zeci de site-uri pentru a găsi zborul potrivit ţie. BileteAvion.ro reuşeşte să reunească toate companiile şi toate zborurile, tu trebuie să îl alegi doar pe cel care este pe placul tău. Pare a fi un fel de ONU, dacă este să ne luăm după numărul de destinaţii şi operatori aerieni reunuţi pe acest site, care are misiunea de a asigura „plăcerea de a călători”, „respectarea drepturilor turistului”, „confort şi relaxare”, „plăcerea de a descoperi” şi „uitarea grijilor de acasă”.

Vreau ca anul acesta să prind aripi şi să zbor către Praga, la “mama orașelor” în frumuseţe, atmosferă boemă şi inspiraţie, în “orașul celor o sută de clopotnițe” , în “orașul de aur” pentru toţi turiştii care i-au bătut cărările şi au prins într-o fotografie frumuseţea ei.

Tags: , , , , , , , , ,

4 responses to “Avion cu motor, ia-mă şi pe mine-n zbor”

 1. Ione says :

  Eu te vredeam indragostita de Londra! Parca te si vad cat de fericita te-ai intors din Londra! Mult succes cu mersul in Praga. E frumoasa! Vreau si euuuu!
  E prima data cand aud de bileteavion, o sa tin minte

 2. Marciuc Ileana says :

  si eu ma benoclam la avioanele care zburau oe cer cand eram mica. cand ma plictiseam ma uitam de pe balcon la ele. n-am zburat niciodata cu avionul, cred ca ar fi frumos. bucurate de calatorie

 3. vavaly says :

  cat ar fi ele de frumoase tot nu mi-e confortabil gandul unui zbor cu avionul. dar e bine sa stii de unde poti lua la un pret mai accesibil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: